EN GAMMAL GODING

Just nu är mitt första projekt på att-göra-listan min gamla vinterjacka.
Min härliga manchesterjacka från Nord som spruckit på alla hålla och kanter.
Jag tänker mig att jag ska klippa till nya fickor och en ny nederkant i ett annat snyggt retrotyp, det behövs lite färg vintertid när allt annat är grått.
Jag måste bara först rota fram symaskinen från källaren och välja tyg.
Varför slänga saker som en gillar när det bara är lite kärlek, tråd och tid som saknas?
Den mesta tiden kommer dock läggas på just valen. Det finns ju så många fina tyger!?

nordjackakärlek Nordjacka

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+

5 thoughts on “EN GAMMAL GODING

  1. Hej! Tänkte bara säga att jag följt din blogg ett tag, tack för inspirerande inlägg! Kul att läsa och se hur du har det :) Känner igen mig i mycket av det du skriver, och har startat en blogg med liknande inriktning nu, hoppas att den också kan inspirera till ett lite mer hållbart sätt att leva.. Ha de fint! :)

  2. I discovered your blog web site website on the search engines and check several of your early posts. Always sustain up the very excellent operate. I lately additional increase Rss to my MSN News Reader. Looking for toward reading much far more on your part later on!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing